Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Špijunske fotke: Ford Focus (2019) Reviewed by Momizat on . Naredna generacija Ford Focusa uočena je tokom testiranja po prvi put sa kompletno novom karoserijom i sa crno-belom kamuflažom. Ovo vozilo ne treba očekivati p Naredna generacija Ford Focusa uočena je tokom testiranja po prvi put sa kompletno novom karoserijom i sa crno-belom kamuflažom. Ovo vozilo ne treba očekivati p Rating: 0

Špijunske fotke: Ford Focus (2019)

Advertisement

Naredna generacija Ford Focusa uočena je tokom testiranja po prvi put sa kompletno novom karoserijom i sa crno-belom kamuflažom.

2019-Ford-Focus (1)

Ovo vozilo ne treba očekivati pre druge polovine 2018, a ono što je za sada poznato je da će novi Focus pratiti sličnu formulu kao i aktuelna verzija. Njegovi rivali biće Volkswagen Golf, Opel/Vauxhall Astra i Renault Megane. Zbog toga će i on biti veći, odnosno imaće prostraniju unutrašnjost.

2019-Ford-Focus (2)

Teško je reći koje izmene u dizajnu je dobio novi Focus, a ono što je vidljivo iz priloženih fotografija tiče se farova koji nisu drastično različiti u odnosu na farove aktuelne generacije. To se ne može reći i za zadnja svetla, ali pitanje je kako će ona izgledati u finalnoj, proizvodnoj formi.

2019-Ford-Focus (3)

Oblik karoserije oko zadnjih vrata takođe se čini izmenjenim. C nosači su pomereni ka zadnjem delu, a zadnji prozor je uspravniji.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: