Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Špijunske fotke: Hyundai Tucson (2019) Reviewed by Momizat on . Čitav konvoj Hyundai Tucson (2019) protitipa uočen je tokom testiranja. Ovaj unapređeni model dobiće izmenjenu rešetku i farove, a možemo očekivati i novi predn Čitav konvoj Hyundai Tucson (2019) protitipa uočen je tokom testiranja. Ovaj unapređeni model dobiće izmenjenu rešetku i farove, a možemo očekivati i novi predn Rating: 0

Špijunske fotke: Hyundai Tucson (2019)

Advertisement

Čitav konvoj Hyundai Tucson (2019) protitipa uočen je tokom testiranja. Ovaj unapređeni model dobiće izmenjenu rešetku i farove, a možemo očekivati i novi prednji branik. Ipak, kamuflaža otežava uvid u to šta će se sve promeniti.

Hyundai-Tucson (1)

Veće izmene očekuju se u unutrašnjosti: ovaj krosover u novoj modelskoj godini dobija novu instrument tablu i zabavno-informacioni sistem, za koji se očekuje da će biti sličan onom koji ima i30 model.

Hyundai-Tucson (3)

Opcije motora najverovatnije će biti preuzete od aktuelne verzije, sa neznatnim modifikacijama radi unapređenja performansi i ekonomičnosti.

Hyundai-Tucson (2)

Aktuelni model ima 2.0-litarski četvorocilindarski motor sa 164 KS i 204 Nm, kao i turbopunjeni 1.6-litarski četvorocilindarski motor sa 175 KS i 264 Nm obrtnog momenta.

Hyundai-Tucson (4)

Nešto kasnije Hyundai se sprema da predstavi visokoperformansni Tucscon N, o kom za sada nema gotovo nikakvih informacija, osim da će – očekivano – biti snažniji i brži od standardne verzije.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: