Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Špijunske fotke: Jeep Scrambler (2019) Reviewed by Momizat on . Jeep do sada nije otkrio mnogo o svom novom Scrambleru, ali se pojavila informacija da bi on mogao debitovati u novembru, na Salonu automobila u Los Anđelesu. P Jeep do sada nije otkrio mnogo o svom novom Scrambleru, ali se pojavila informacija da bi on mogao debitovati u novembru, na Salonu automobila u Los Anđelesu. P Rating: 0

Špijunske fotke: Jeep Scrambler (2019)

Advertisement

Jeep do sada nije otkrio mnogo o svom novom Scrambleru, ali se pojavila informacija da bi on mogao debitovati u novembru, na Salonu automobila u Los Anđelesu.

Jeep (4)

Pokojni Sergio Markione je svojevremeno najavio da ovo vozilo na tržište stiže sledeće godine, a još noviji izveštaji kazuju da bi to moglo biti u aprilu iduće godine.

Jeep (3)

Prototipovi koje su uslikali špijunski fotografi imaju mnogo kamuflaže, ali ona nije skrila činjenicu da je Scrambler pod velikim uticajem Wranglera. Ipak, on ima jedistvenu kabinu sa četvoro vrata i čvrst krov. Veće izmene se nalaze pozadi, a uključuju novi branik i rezervnu gumu.

Jeep (3)

Opcije motora biće prenete od Wranglera, što znači da će osnovne verzije imati 3.6-litarski V6 motor sa 285 KS i 352 Nm obrtnog momenta, kao i turbopunjeni 2.0-litarski četvorocilindarski sa 270 KS i 400 Nm o. m. Rang motora će najverovatnije biti proširen benzinskim pogonskim jedinicama.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: