Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Špijunske fotke: Kia Ceed (2019) Reviewed by Momizat on . Već neko vreme znamo da će Kia proširiti svoju Ceed porodicu, dodavanjem tri nove verzije, uključujući i, najverovatnije, SUV. Za sada je potvrđena samo jedna v Već neko vreme znamo da će Kia proširiti svoju Ceed porodicu, dodavanjem tri nove verzije, uključujući i, najverovatnije, SUV. Za sada je potvrđena samo jedna v Rating: 0

Špijunske fotke: Kia Ceed (2019)

Advertisement

Već neko vreme znamo da će Kia proširiti svoju Ceed porodicu, dodavanjem tri nove verzije, uključujući i, najverovatnije, SUV.

Kia Ceed (1)

Za sada je potvrđena samo jedna verzija – Fastback, koji će kompletnom Ceed rangu dati poboljšanje u izgledu, što je isti recept koji je Hyundai primenio kad je predstavio svoj novi i30 Fastback.

Kia Ceed (2)

Sada su se pojavile špijunske fotke Ceed Fastback prototipa i, uprkos kamuflaži, nekoliko detalja je uočljivo. Na primer, zadnji deo čini se prostranijim, sa više prostora između zadnje osovine i poklopca prtljažnika. Uočljivi su i sportski pragovi, lažne izduvne cevi, agresivni 18-inčni točkovi i zadnjei deo nalik na hečbek.

Kia Ceed (3)

Kabina nove verzije Ceed modela biće identična varijanti sa petoro vrata i Sportwagonu, što podrazumeva „lebdeći” displej zabavno-informacionog sistema, kao i opcije poput grejanja prednjih i zadnjih sedišta, dvozonske kontrole klime, bežičnog punjenja za smartfone i mnoštvo modernih sistema za asistenciju pri vožnji.

Motori će najverovatnije biti preneti od regularnog Ceeda, što znači 1.0 i 1.4 litarske turbopunjene jedinice sa 120 i 140 KS, kao i 1.6-litarski CRDi dizel, sa 115 ili 136 konja.

Kia Ceed (4)

Kia Ceed Fastback/Shooting Brake može biti predstavljen u oktobru, na Salonu automobila u Parizu, ili pak sledeće godine.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: