Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Špijunske fotke: Mercedes GLB (2020) Reviewed by Momizat on . Testno vozilo kompaktnog nemačkog GLB SUV-a iz Mercedesa za 2020. modelsku godinu uočeno je tokom testiranja sa mnogo kamuflaže i lažnim delovima „karoserije”, Testno vozilo kompaktnog nemačkog GLB SUV-a iz Mercedesa za 2020. modelsku godinu uočeno je tokom testiranja sa mnogo kamuflaže i lažnim delovima „karoserije”, Rating: 0

Špijunske fotke: Mercedes GLB (2020)

Advertisement

Testno vozilo kompaktnog nemačkog GLB SUV-a iz Mercedesa za 2020. modelsku godinu uočeno je tokom testiranja sa mnogo kamuflaže i lažnim delovima „karoserije”, kako bi se sakrio njegov pravi izgled.

Mercedes-GLB-4-768x486

GLB će igrati ulogu praktičnijeg parnjaka GLA, što znači da će unutra imati više prostora, a postoji mogućnost i da će imati sedmoro sedišta.

Mercedes nastoji da GLA bude cenovno pristupačan SUV u njihovoj liniji, što znači da će GLB biti pozicioniran za jedno mesto iznad njega. Ova dva SUV-a deliće iste postavke, odnosno MFA2 arhitekturu iz ove kompanije koja će debitovati na Salonu automobila u Ženevi.

Mercedes-GLB-8-768x485

Unutrašnjost je veoma nalik na novu A-Klasu, što znači elegantan spoj tehnologije i premium minimalističkog dizajna. GLB će imati iste dvostruke ekrane, kao i novi MBUX zabavno-informativni sistem sa naprednim prepoznavanjem glasa.

GLB će imati većinu pogona koji će debitovati u A-Klasi, uključujući i hibridne i plug-in hibridne pogone na kojima ova kompanija trenutno radi.

Mercedes-GLB-12-768x487

Novi GLB će biti predstavljen krajem 2019. godine, a na tržištu se očekuje 2020.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: