Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Špijunske fotke: Opel Corsa (2018) Reviewed by Momizat on . Objavljene su prve špijunske fotke naredne generacije Opel/Vauxhall Corsa modela na javnim putevima. Aktuelni model zapravo je drastično osvežena Corsa koja je Objavljene su prve špijunske fotke naredne generacije Opel/Vauxhall Corsa modela na javnim putevima. Aktuelni model zapravo je drastično osvežena Corsa koja je Rating: 0

Špijunske fotke: Opel Corsa (2018)

Advertisement

Objavljene su prve špijunske fotke naredne generacije Opel/Vauxhall Corsa modela na javnim putevima.

New-Opel-Vauxhall-Corsa-1-620x392

Aktuelni model zapravo je drastično osvežena Corsa koja je debitovala još 2006. godine, a Opel sada radi na razvoju njegovog naslednika, kako bi zadržao kupce iz svog segmenta u kom se mahom nalaze novorazvijeni automobili.

Opelova glavna meta je Ford Fiesta, koja je trenutno takođe u fazi razvoja, ali sva je prilika da će se Fiesta prva naći na tržištu, pošto se kompaktni Opel očekuje tek 2018.

New-Opel-Vauxhall-Corsa-3-620x394

Slike prikazuju prototip u ranoj fazi razvoja, sa prednjim delom koji ima par tanjih farova, u pratnji manjeg seta svetala odmah ispod. Teško je proceniti šta donosi nova Corsa, pošto su njeni oblik i veličina ostali gotovo neizmenjeni.

Novi supermini, kako se očekuje, imaće novu platformu koja će mu omogućiti manju težinu i više prostora unutra, dok će opseg motora uključivati trocilindarske i četvorocilindarske pogonske jedinice.

New-Opel-Vauxhall-Corsa-6-620x393

Još uvek nije poznato da li će Opel napraviti i verziju Corse sa troje vrata, pošto je aktuelan trend isključivo karoserija sa petoro vrata.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: