Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Špijunske fotke: Porsche 911 (2019) Reviewed by Momizat on . Porsche se priprema da predstavi novu generaciju 911 modela, a očigledno ima problem da ga sačuva od radoznalih očiju špijunskih fotografa. Tako su oni uslikali Porsche se priprema da predstavi novu generaciju 911 modela, a očigledno ima problem da ga sačuva od radoznalih očiju špijunskih fotografa. Tako su oni uslikali Rating: 0

Špijunske fotke: Porsche 911 (2019)

Advertisement

Porsche se priprema da predstavi novu generaciju 911 modela, a očigledno ima problem da ga sačuva od radoznalih očiju špijunskih fotografa. Tako su oni uslikali primerak u svetložutoj boji, koji guraju tri osobe.

porsche-992

Zadnji deo ovog automobila, koji je „procureo” u javnost pre nekoliko meseci, sada potvrđeno ima par tankih LED zadnjih svetala, povezanih u LED rešetku sa Porsche oznakom. Vidljive su i četvorostruke izduvne ceni, ugrađene u zadnji branik.

Novi Porsche 911 – kodne oznake 992 – debitovaće na Salonu automobila u Los Anđelesu novembra ove godine. Najveća izmena biće njegova platforma, koja je sada skalabilna i koju deli sa narednom generacijom Audi R8 i Lamborghini Huracan modela.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: