Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Špijunske fotke: Porsche Cayenne (2016) Reviewed by Momizat on . Zima je, bez ikakve sumnje stigla, kao i vreme za testiranje treće generacije Cayenne modela po hladnom vremenu. Iako je aktelni model ove godine dobio izvesna Zima je, bez ikakve sumnje stigla, kao i vreme za testiranje treće generacije Cayenne modela po hladnom vremenu. Iako je aktelni model ove godine dobio izvesna Rating: 0

Špijunske fotke: Porsche Cayenne (2016)

Advertisement

Zima je, bez ikakve sumnje stigla, kao i vreme za testiranje treće generacije Cayenne modela po hladnom vremenu.

Porsche-Cayenne (1)

Iako je aktelni model ove godine dobio izvesna poboljšanja, koja se u najvećoj meri tiču povezivanja, njegov naslednik je na putu, a očekuje se krajem 2017. godine kao model za 2018.

Oblik ovih vozila dobro je prepoznatljiv kao Cayenne, a proizvodni model neće biti drastično drugačiji, već nešto oštriji, sa elementima inspirisanim Macanom i novom Panamerom.

Porsche-Cayenne (2)

Ispod karoserije desiće se radikalnije promene. Naime, novi Cayenne za 2018. će imati MLB SUV platformu iz Volkswagen grupe koja je debitovala u Audiju Q7 i Bentley Bentayga modelu, a naći će se i u osnovi najavljenog VW Touarega i Lamborghini Urusa. Ona će uticati na smanjenje težine ovog SUV-a za oko 200 kilograma, što će doneti prednosti kad je reč o upravljanju i potrošnji goriva.

Porsche-Cayenne (3)

I kabina će u potpunosti biti redizajnirana, sa user-friendly interfejsom i ekranima na dodir.

mercedes (4)

Što se tiče motora, očekuje se opseg turbopunjenih benzinaca i dizelaša, kao i plug-in hibrid, dok je električna varijanta u budućnosti takođe vrlo verovatna.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: