Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Suzuki Spacia Gear Reviewed by Momizat on . Suzuki je samo za japansko tržište pripremio novu verziju mikro vozila Spacia, uz najavu da se radi o vozilu namenjenom klijentima sa aktivnim životnim stilom i Suzuki je samo za japansko tržište pripremio novu verziju mikro vozila Spacia, uz najavu da se radi o vozilu namenjenom klijentima sa aktivnim životnim stilom i Rating: 0

Suzuki Spacia Gear

Advertisement

Suzuki je samo za japansko tržište pripremio novu verziju mikro vozila Spacia, uz najavu da se radi o vozilu namenjenom klijentima sa aktivnim životnim stilom i avanturističkim duhom.

Suzuki Spacia Gear (1)

Ovo je dakle Suzuki Spacia Gear, sa drugačijim prednjim delom u odnosu na regularni model, što je zasluga okruglih prednjih svetala sa crnom okvirima, okruglih pokazivača pravca, kao i crne saćaste maske i doteranog branika.

Suzuki Spacia Gear (4)

U unutrašnjosti se ističe veći broj ostava za sitnice, kao i mogućnost lake transformacije zadnjeg dela vozila u mesto za transport opreme za izlete, ribolov, surfovanje ili prevoz bicikala.

Suzuki Spacia Gear (5)

Za pogon se i dalje brine benzinski motor od samo 660 kubika,u verzijama sa 52KS i 60 Nm ili sa 64KS i 98 Nm (ovaj potonji sa turbom).

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: