Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Teaser: BMW Serija 8 (2019) Reviewed by Momizat on . BMW je bez previše pompe objavio dve nove slike nove Serije 8. Ova kompanija je potvrdila da će se kupe i kabriolet Serije 8 proizvoditi u Dingolfing fabrici, k BMW je bez previše pompe objavio dve nove slike nove Serije 8. Ova kompanija je potvrdila da će se kupe i kabriolet Serije 8 proizvoditi u Dingolfing fabrici, k Rating: 0

Teaser: BMW Serija 8 (2019)

Advertisement

BMW je bez previše pompe objavio dve nove slike nove Serije 8.

BMW Dingolfing, aufgenommen am 22.02.2018

Ova kompanija je potvrdila da će se kupe i kabriolet Serije 8 proizvoditi u Dingolfing fabrici, koja će postati glavno uporište BMW-ovog napada na luksuzni segment. Naravno, ovo nije prvi model sa osmicom u svom imenu – po godini u kojoj se nalazimo – već će se u Landšutu praviti i8 kupe i roadster.

Kupe Serije 8 ima malo kamuflaže, veliku rešetku sa laserskim farovima, skrivene brisače i kontrastne retrovizore. Vidljivi su točkovi u dve boje, kao i visokoperformansni kočioni sistem sa plavim kočionim kleštima.

BMW-8 (2)

Proizvodna verzija izgleda mirnije u odnosu na koncept, a specifikacije su još uvek nepoznate. Ipak, možemo očekivati poznate motore, kao što je 4.4-litarski TwinPower Turbo V8 sa 445 KS. U planu je i visokoperformansna M8 verzija sa najmanje 600 konja.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: