Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Teaser: Volkswagen Passat (2020) Reviewed by Momizat on . Volkswagenova novogodišnja odluka je da značajno izmeni svoju ponudu na evropskom i severnoameričkom tržištu. Prvi korak u sprovođenju odluke je predstavljanje Volkswagenova novogodišnja odluka je da značajno izmeni svoju ponudu na evropskom i severnoameričkom tržištu. Prvi korak u sprovođenju odluke je predstavljanje Rating: 0

Teaser: Volkswagen Passat (2020)

Advertisement

Volkswagenova novogodišnja odluka je da značajno izmeni svoju ponudu na evropskom i severnoameričkom tržištu. Prvi korak u sprovođenju odluke je predstavljanje Passata sa specifikacijama za američko tržište, koji će ovog meseca debitovati na Salonu automobila u Detroitu. Teaser kampanja je već počela, uključujući i crteže ovog automobila.

pasat (1)

Prvi teaser ovog vozila, objavljen na Twitter nalogu ovog brenda sa tržište SAD, pokazuje 19-inčni točak u dve boje, sa 235/40 R19 Continental ContiProContact gumama.

pasat (2)

pasat (3)

Ovaj Passat, za razliku od onog koji je predstavljen u Kini prošle godine, neće imati MQB platformu, već istu kao i njegov prethodnik, što znači da zadržava svoje međuosovinsko rastojanje (koje iznosi 2.804 mm).

pasat (4)

Biće dostupan sa 2.0-litarskim turbopunjenim benzinskim motorom, sa 174 konjske snage i 280 Nm obrtnog momenta, a jedina opcija menjača biće šestostepeni automatik.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: