Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

UAZ izbacio novu verziju Patriota namjenjenu za ekspedicije Reviewed by Momizat on . Ruski proizvođač automobila napravio je novu verziju popularnog terenca namenjenu za ekspedicije. Novitet će biti najskuplja verzija „Patriota“, a već fabrička Ruski proizvođač automobila napravio je novu verziju popularnog terenca namenjenu za ekspedicije. Novitet će biti najskuplja verzija „Patriota“, a već fabrička Rating: 0

UAZ izbacio novu verziju Patriota namjenjenu za ekspedicije

Advertisement

Ruski proizvođač automobila napravio je novu verziju popularnog terenca namenjenu za ekspedicije.

uaz-patriot (1)

Novitet će biti najskuplja verzija „Patriota“, a već fabrička varijanta poseduje širok spisak dodatne opreme. Tako će na popularnom terencu, recimo, biti montirano vitlo, gume BF Goodrich All-Terrain, merdevine na zadnjim vratima, posebna krovna galerija…

Kupce u salonu automobila očekuje klima uređaj, dodatno grejanje i multimedijalni sistem sa sedmoinčnim senzornim ekranom sa navigacijom. Vozila će u ponudi biti u dve eksluzivne boje – narandžastoj i zelenoj. Motor i menjač ostaju standardni.

uaz-patriot (2)

Kada će početi prodaja „Patriota“ sa novim paketom opreme zasad nije poznato. Cena specijalne verzije biće oko 1.099.000 rubalja (15.700 evra).

Nedavno se na internetu pojavio video snimak sa kabrioletom UAZ „Pariot“ koji je učestvovao na paradi u Namibiji. Vozilo se proizvodi u ograničenom broju primeraka i namenjeno je za korišćenje na paradama i svečanostima.

Izvor: Russia Beyond

Komentari korisnika: