Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Većina Rimac C_Two ide u SAD, prodaja od 2020. Reviewed by Momizat on . Direktor prodaje kompanije Rimac Automobili Krešo Ćorić otkrio je da će većina jedinica superautomobila C_Two završiti u SAD. Rimac je pre nekoliko meseci preds Direktor prodaje kompanije Rimac Automobili Krešo Ćorić otkrio je da će većina jedinica superautomobila C_Two završiti u SAD. Rimac je pre nekoliko meseci preds Rating: 0

Većina Rimac C_Two ide u SAD, prodaja od 2020.

Advertisement

Direktor prodaje kompanije Rimac Automobili Krešo Ćorić otkrio je da će većina jedinica superautomobila C_Two završiti u SAD.

rimac_2

Rimac je pre nekoliko meseci predstavio svoj drugi superautomobil, planirano je da proizvede svega 150 jedinica, kompanija je većinu već prodala, a njih 75-105 će završiti u SAD.

U drugoj polovini godine Rimac bi trebalo da proizvede prve test primerke, a sledeće godine 18 prototipova koji će se koristiti za razna testiranja i homologaciju.

Prvi primerci najbržeg električnog automobila na svetu spremni za prodaju biće proizvedeni 2020. godine.

Kompanija Rimac ne zavisi od prodaje automobila, naprotiv, 90% zarade ostvaruje od prodaje tehnologije, a među kupcima je konkurent u proizvodnji superautomobila Koenigsegg te Aston Martin.

Izvor: b92.net

Komentari korisnika: