Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Vjerovali ili ne, ovo je novi Audi A6. Možete li uočiti razlike? Reviewed by Momizat on . Audi se već neko vrijeme bavi evolucijom dizajna, pa tako imamo situacije da je na prvi, drugi, a bome i treći pogled teško razlikovati ne samo posljednje gener Audi se već neko vrijeme bavi evolucijom dizajna, pa tako imamo situacije da je na prvi, drugi, a bome i treći pogled teško razlikovati ne samo posljednje gener Rating: 0

Vjerovali ili ne, ovo je novi Audi A6. Možete li uočiti razlike?

Advertisement

Audi se već neko vrijeme bavi evolucijom dizajna, pa tako imamo situacije da je na prvi, drugi, a bome i treći pogled teško razlikovati ne samo posljednje generacije automobila, već i različite klase vozila s logom četiri prstena, poput primjerice limuzinskih modela A6, A4 i A3

audi-a6 (1)

Ista je situacija i s novom inkarnacijom modela A6 koji u netom predstavljenoj osmoj generaciji izgleda gotovo identično kao prethodnik. Ne vjerujete nam? Evo usporedbe radi fotografija oba modela fotografiranih iz istih kuteva.

audi-a6 (2)

audi-a6 (3)

audi-a6 (7)

audi-a6 (8)

audi-a6 (4)

Kao što možete vidjeti iz priloženog najveće razlike vidljive su u interijeru. Novi A6 mnoge je elemente pokupio od većeg A7, te mu unutrašnjost istovremeno djeluje sofisticirano i futuristički. NA dugom popisu opreme nalazi se čak tri digitalna displeja, te sva sigurnosna oprema koju možete zamisliti.

Automobil će u početku biti dostupan sa samo dva motora. Oba su blagi hibridi dopunjeni 48-voltnim sustavima, te oba dolaze isključivo s automatskim mjenjačima i integralnim pogonima na sva četiri kotača.

Benzinski turbopunjeni trolitreni V6 razvija 340 KS i 500 Nm, a trolitreni V6 dizelaš – 286 KS i 620 Nm.

Audijev medijski izvještaj spominje unaprijeđeni ovjes i direktniji progresivni upravljač koji bi vozački doživljaj za upravljačem novog A6 trebali učiniti naglašeno sportskim. Za one koji preferiraju udobnost tu je i novi zračni ovjes.

Audi A6 u prodaju kreće sredinom godine, te će ponijeti novu nomenklaturu. Umjesto A6 3.0 TDI, novi model zvat će se A6 50 TDI te će u Njemačkoj koštati 58.050 eura.

Izvor: tportal.hr

Komentari korisnika: