Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

VW T-Cross dolazi, i to već ovog mjeseca Reviewed by Momizat on . Najmanji i najmlađi član Volkswagenove obitelji crossovera svjetlo dana će ugledati potkraj tekućeg mjeseca. T-Cross je u suštini povišeni Polo, dakako uz donek Najmanji i najmlađi član Volkswagenove obitelji crossovera svjetlo dana će ugledati potkraj tekućeg mjeseca. T-Cross je u suštini povišeni Polo, dakako uz donek Rating: 0

VW T-Cross dolazi, i to već ovog mjeseca

Advertisement

Najmanji i najmlađi član Volkswagenove obitelji crossovera svjetlo dana će ugledati potkraj tekućeg mjeseca.

VW-t-cross-tBRA1201

T-Cross je u suštini povišeni Polo, dakako uz donekle atraktivniji dizajn kako bi dostojno parirao brojnim rivalima. Kako sada stvari stoje premijerno ćemo ga moći vidjeti 25. listopada, a potom i na salonu u Sao Paulu.

Postavljen na MQB A0 platformu, T-Cross će u duljinu ići oko 15 cm dalje od Pola, na 4.199 mm. S 1568 mm visine jasno je da putnike očekuje više prostora u kabini, ali i u prtljažniku s dodatnih 69 litara, tj. ukupno 373 l sa sjedalima pomaknutim unazad i do 455 litara kad se stražnja sjedala pomaknu unaprijed.

VW-t-cross-tBRA1200

Europsko tržište će dobiti 1.0 i 1.5 TSI benzince u rasponu od 95 do 150 KS, kao i dizelaša s 95 KS. Tržišta u razvoju pak mogu računati i na 1.6 atmosferca. Da, T-Cross je model globalnog karaktera i nudit će se širom svijeta. Početak prodaje se očekuje sa starom iduće godine.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: