Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Za 15.000 dolara Kinezi nude kopiju Lamborghinijevog SUV-a Urusa Reviewed by Momizat on . Kineski proizvođači već su se izvještili u kopiranju dizajna renomiranih europskih automobila, pa je vjerojatno bilo pitanje vremena kad će neka dalekoistočna k Kineski proizvođači već su se izvještili u kopiranju dizajna renomiranih europskih automobila, pa je vjerojatno bilo pitanje vremena kad će neka dalekoistočna k Rating: 0

Za 15.000 dolara Kinezi nude kopiju Lamborghinijevog SUV-a Urusa

Advertisement

Kineski proizvođači već su se izvještili u kopiranju dizajna renomiranih europskih automobila, pa je vjerojatno bilo pitanje vremena kad će neka dalekoistočna kompanija pokazati svoju verziju najekstravagantnijeg SUV-a na tržištu – Lamborghinijevog Urusa

Huansu C60 Hyosow (1)

Huansu C60 Hyosow službeno bi trebao biti lansiran do kraja idućeg tjedna, a kad se pojavi na tržištu cijena će mu biti između 100.000 i 150.000 yuana, odnosno otprilike jednako toliko u kunama.

Huansu C60 Hyosow (2)

Za ovaj novac kupci će dobiti automobil koji u mnogočemu nalikuje egzotičnom SUV-u iz Sant Agate, no s nešto skromnijim performansama.

Naime za razliku od Urusa koji raspolaže četverolitrenim V8 sa 640 KS, njegov kineski blizanac pod poklopcem skriva tek dvolitreni benzinski motor od 195 KS.

Huansu C60 Hyosow (3)

Hyosow bi također trebao biti primjetno manje prostran budući da ima međuosovinski razmak od 2.815 mm, odnosno 187 mm manje od Urusa.

Huansu C60 Hyosow (4)

Ostaje za vidjeti hoće li se Lamborghini upustiti u pravnu bitku s Huansuom, kako bi zaštitili vlastite interese, no malo je reći da dva automobila baš i nisu direktna konkurencija.

Izvor: tportal.hr

Komentari korisnika: