Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

AC Schnitzer BMW X4 Reviewed by Momizat on . Nova generacija BMW-a X4 je prošla kroz tretman u tjuning kući AC Schnitzer koja je za ovaj SAC (Sports Activity Coupe) između ostalog pripremila nove alu točko Nova generacija BMW-a X4 je prošla kroz tretman u tjuning kući AC Schnitzer koja je za ovaj SAC (Sports Activity Coupe) između ostalog pripremila nove alu točko Rating: 0

AC Schnitzer BMW X4

Advertisement

Nova generacija BMW-a X4 je prošla kroz tretman u tjuning kući AC Schnitzer koja je za ovaj SAC (Sports Activity Coupe) između ostalog pripremila nove alu točkove i aero body paket.

AC Schnitzer (1)

U najkraćem, njihova ponuda za X4 podrazumeva AC Schnitzer AC1 alu točkove od 19 ili 20 inča, aerodinamički kit od ugljeničnih vlakana (prednji spojler, zadnji krovni spojler, spojler na prtljažniku, zadnji difuzor…), nove izduvne cevi, sportske opruge (auto je za 20 ili 25 mm niži od fabričkog), AC Schnitzer natpise, kao i opcione elemente za unutrašnjost.

AC Schnitzer (2)

AC Schnitzer (3)

Na kraju, tu su i paketi za pojačanje motora, pa verzija X4 xDrive30d pojačana sa 265KS na 315KS a X4 M40d sa 326KS na 380KS.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: