Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Audi A4 2.0 TDI pretvoren u zvijer s benzincem V8 Reviewed by Momizat on . Ne još tako davno ovaj automobil bio je standardan Audi A4 2.0 TDI iz 2008. godine, s prednjim pogonom i ručnim mjenjačem, no, danas je jedina poveznica ta što Ne još tako davno ovaj automobil bio je standardan Audi A4 2.0 TDI iz 2008. godine, s prednjim pogonom i ručnim mjenjačem, no, danas je jedina poveznica ta što Rating: 0

Audi A4 2.0 TDI pretvoren u zvijer s benzincem V8

Advertisement

Ne još tako davno ovaj automobil bio je standardan Audi A4 2.0 TDI iz 2008. godine, s prednjim pogonom i ručnim mjenjačem, no, danas je jedina poveznica ta što je ostao isti broj šasije, sve ostalo je temeljito dorađeno ili promijenjeno.

audi-a4-v8-quattro-conversion-1

Osim što vizualno izgleda kao da je stigao iz natjecanja DTM, ovaj Audi A4 nema veze s izvornikom. Naime, pod haubom se nalazi atmosferski 4.2-litreni benzinac V8 sa 380 KS i 460 Nm, pogon Quattro šalje snagu na sve kotače, a mjenjač je 7-stupanjski automatski s dvostrukom spojkom.

audi-a4-v8-quattro-conversion-2

audi-a4-v8-quattro-conversion-4

audi-a4-v8-quattro-conversion-3

Ovjes je temeljito dorađen pa sad nudi mogućnost regulacije visine i tvrdoće, a kočni sustav donirao je Audi TT RS. Modificirana je i unutrašnjost.

audi-a4-v8-quattro-conversion-5

audi-a4-v8-quattro-conversion-6

Dodani su brojni elementi od ugljičnih vlakana, a sjedala su posuđena od Audija S4.

Izvor: autopress.hr

Komentari korisnika: