Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

AVD.1 Huracan sa 850 KS predstavlja pravo turbo ludilo Reviewed by Momizat on . Lamborghini Huracan je pomeren iz polja superautomobila u sfere hiperautomobila, nakon što je podvrgnut twin-turbo konverziji... Modifikovan od strane ekipe TR3 Lamborghini Huracan je pomeren iz polja superautomobila u sfere hiperautomobila, nakon što je podvrgnut twin-turbo konverziji... Modifikovan od strane ekipe TR3 Rating: 0

AVD.1 Huracan sa 850 KS predstavlja pravo turbo ludilo

Advertisement

Lamborghini Huracan je pomeren iz polja superautomobila u sfere hiperautomobila, nakon što je podvrgnut twin-turbo konverziji…

Lamborghini Huracan (1)

Modifikovan od strane ekipe TR3 Performance, italijanski egzotik dolazi sa više snage i obrtnog momenta, sudeći prema izveštajima brenda ADV.1.

Lamborghini Huracan (2)

Ugrubo, ovaj automobil sada stvara oko 850 ks, što je definitivno veliko poboljšanje u poređenju sa standardnih 610 konja. Tu je takođe i A tečni interkuler u prednjem prtljažnom delu, tako da gazda ovog modela može zaboraviti na svoje kofere u slučaju putovanja, osim ukoliko ne ide sam negde, onda može postaviti neku malu torbu i potrepštine na prednje suvozačevo sedište u najboljem slučaju.

Lamborghini Huracan (3)

Lamborghini Huracan (4)

Sada, mi smo imali prilike da vidimo daleko ekstremnije twin-turbo konverzije, slične nekim kompanije Underground Racing, koja podiže snagu svojih modela na 1.200 ks ili neverovatnih 2.000 ks upotrebom trkačkog goriva, ali čak i pored toga, ovo je jedan veoma brz Lamborghini.

Lamborghini Huracan (5)

Pored motornog tjuniranja i nedostatka zadnjeg branika, što je omogućilo uvid u sve modifikacije i njihovoj punoj slavi, Huracan je smešten na kompletu novih točkova kompanije ADV.1. nazvanih ADV5.2 M.V2 CS, a ovi dvodelni modeli ojačanih konkavnih felni poseduju 9×20 napred i 12,5×21 inč nazad, mada su u opciji i polirane aluminijumske varijante sa sjajnim i čistim finišima.

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: