Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

BMW Serije 3 Cabrio sa Lamborghini vratima Reviewed by Momizat on . E30 generacija serije 3 kompanije BMW poseduje mnogo fanova, od kojih mnogi ovaj model vide kao kolekcionarski primerak. Ali ne i ovaj vlasnik, koji je video 32 E30 generacija serije 3 kompanije BMW poseduje mnogo fanova, od kojih mnogi ovaj model vide kao kolekcionarski primerak. Ali ne i ovaj vlasnik, koji je video 32 Rating: 0

BMW Serije 3 Cabrio sa Lamborghini vratima

Advertisement

E30 generacija serije 3 kompanije BMW poseduje mnogo fanova, od kojih mnogi ovaj model vide kao kolekcionarski primerak.

BMW Serije 3 Cabrio (1)

Ali ne i ovaj vlasnik, koji je video 325i kabriolet iz 1989. godine, kao prazno platno za nešto što se može opisati samo kao kič tvorevinu prepunu referenci iz osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka.

BMW Serije 3 Cabrio (2)

Ovaj model sadrži makaze vrata u Lamborghini stilu, bočne pragove sa modela Ferrari Testarossa, opremu namenjenu zadnjem delu u Koeniseg stilu, duboke prednje i suludo duboke zadnje felne i obilje tehnologija sa kraja devedesetih godina, kao što su LCS monitori ugrađeni u naslone za glavu.

BMW Serije 3 Cabrio (3)

Vlasnik ovog neverovatnog automobila najbolje ostavlja za kraj, a to je da bavarski Frankenštajn ispod haube sadrži izvorni BMW M3 E36 motor sa šest cilindara u liniji.

BMW Serije 3 Cabrio (4)

 

BMW Serije 3 Cabrio (5)

Vlasnik takođe tvrdi da je njegov mezimac u savršenoj kondiciji sa nešto više od 120.000 pređenih kilometara na satu i ceni ga 19.999 dolara, koliko on smatra da automobil vredi.

Izvor: Autoexclusive.rs

Komentari korisnika: