Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Brabus E-Class All-Terrain niske kilometraže sa cijenom od 68.900€ Reviewed by Momizat on . Mercedes-Benz E-Class All-Terrain može biti smatran veoma robusnim vozilom, a velike su šanse da ga niko nikada neće pogledati i pomisliti da je prilično sprema Mercedes-Benz E-Class All-Terrain može biti smatran veoma robusnim vozilom, a velike su šanse da ga niko nikada neće pogledati i pomisliti da je prilično sprema Rating: 0

Brabus E-Class All-Terrain niske kilometraže sa cijenom od 68.900€

Advertisement

Mercedes-Benz E-Class All-Terrain može biti smatran veoma robusnim vozilom, a velike su šanse da ga niko nikada neće pogledati i pomisliti da je prilično spreman sportak…

rabus-mercedes-benz (1)

Kompanija Brabus postoji kako bi promenila ove perspektive, upotrebom vizuelnih modifikacija kao i svoje PowerXtra D3 opreme, koja može učiniti čak i ovu tromu E 220d verziju nešto sposobnijom na pravoj liniji. Za bolje performanse zaduženo je 27 ks i 50 Nm obrtnog momenta više.

rabus-mercedes-benz (2)

rabus-mercedes-benz (3)

Ovaj posebni D3 All-Terrain trenutno se nalazi u prodaji sa svega 3.000 pređenih kilometara na satu. Njegova cena iznosi velikih 68.900 evra, a ona je ujedno veća za 10.000 od onoga koliko je potrebno potrošiti za reguralni E 220d 4MATIC All-Terrain model u Nemačkoj.

rabus-mercedes-benz (4)

rabus-mercedes-benz (5)

Poslednjepomenuti je dostupan sa 191 ks, u fabričkom izdanju, dok mu je za ubrzanje do stotke iz mesta potrebno osam sekundi okruglo.

rabus-mercedes-benz (6)

Iako Brabus nije otkrio učinak njihovih poboljšanja i vremena potrebnog za sprint do stotke ovog modela, poznato je da on sada poseduje 219 ks, što sigurno dovodi i do nešto boljih performansi.

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: