Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Chelsea Truck Company Civilian 6×6 i Jeep Wrangler Black Hawk Edition Reviewed by Momizat on . Kahn Design i njihov Chelsea Truck Company su na sajmu automobila u Ženevi održali premijeru modela Chelsea Truck Company Civilian 6x6. U pitanju je dakle još j Kahn Design i njihov Chelsea Truck Company su na sajmu automobila u Ženevi održali premijeru modela Chelsea Truck Company Civilian 6x6. U pitanju je dakle još j Rating: 0

Chelsea Truck Company Civilian 6×6 i Jeep Wrangler Black Hawk Edition

Advertisement

Kahn Design i njihov Chelsea Truck Company su na sajmu automobila u Ženevi održali premijeru modela Chelsea Truck Company Civilian 6×6.

Chelsea Truck Company Civilian Carrier-4

U pitanju je dakle još jedan modifikovani Land Rover Defender, koji u odnosu na standardni model ima još jedan par točkova, produženo međuosovinsko rastojanje, a takođe je i širi i ima mesta za devet putnika.

Chelsea Truck Company Civilian Carrier-3

Ovo vozilo je dobilo i dvobojni eksterijer, X-Lander prednju masku, LED prednja svetla, proširenja blatobrana, set novih točkova (sa Cooper Tire gumama), modifikovano ogibljenje i kočnice, zatamnjena stakla, stakleni panoramski krov, kao i doterani enterijer (nova sedišta, Kahn volan…).

Chelsea Truck Company Civilian Carrier-5

Kahn Design i Chelsea Truck Company su u čast sada već stare generacije Jeepa Wrangler pripremili i modifikovanu verziju ovog terenskog vozila, dostupnog u varijantama sa 3 i 5 vrata.

Chelsea Truck Company 1

Kao i obično, i ovo vozilo ima dugački naziv, u ovom slučaju to je Chelsea Truck Company Jeep Wrangler Black Hawk Edition.

Chelsea Truck Company 1111

Chelsea Truck Company 111

Dizajneri britanske kompanije su za ovaj Wrangler između ostalog predvideli proširenja blatobrana, CTC prednji gril, doterane branike, Iron Man haubu sa otvorima za vazduh, LED diamond prednja svetla, Chelsea Truck Company 1941DC točkove od 17 inča u Satin black boji, gume Cooper Discoverer S/T Maxx 285x70x17″, zatamnjena stakla, Chelsea Truck Company poklopac rezervnog točka, novi izduvni sistem, kao i crnu kožu za enterijer, uz GTB sedišta, aluminijumske pedale, elemente od nerđajućeg čelika i nove patosnice.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: