Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Dartz najavljuje Prombron Black Alligator Reviewed by Momizat on . Nakon modela Black Shark, letonijski Dartz je sada sa nekoliko teaser slika najavio još jedno zanimljivo vozilo, nazvano Black Alligator (imena su inače dobili Nakon modela Black Shark, letonijski Dartz je sada sa nekoliko teaser slika najavio još jedno zanimljivo vozilo, nazvano Black Alligator (imena su inače dobili Rating: 0

Dartz najavljuje Prombron Black Alligator

Advertisement

Nakon modela Black Shark, letonijski Dartz je sada sa nekoliko teaser slika najavio još jedno zanimljivo vozilo, nazvano Black Alligator (imena su inače dobili po ruskim vojnim helikopterima Kamov Ka-50 i Ka-52, poznatim po nadimcima Black Shark odnosno Alligator).

Dartz (1)

Kako bilo, Black Alligator će se prodavati pod Dartzovim brendom Prombron, dok je kao baza poslužio Mercedes-AMG GLS63.

Kako se kaže u kratkoj najavi, Prombron Black Alligator će odlikovati delovi od kevlara i ugljeničnih vlakana, a biće dostupna i blindirana verzija.

Dartz (2)

Za pogon će se brinuti 5,5 litarski V8 twin-turbo motor, koji će imati od 760KS pa sve do 1600KS, u zavisnosti od želja budućeg vlasnika.

Od želja vlansika zavisi i izgled unutrašnjosti, što znači da će na raspolaganju biti i površine prekrivene zlatom, dijamantima i najkvalitetnijom kožom.

Dartz (3)

Treba dodati i novi izduvni sistem, modifikovanu transmisiju i veliki izbor točkova, ali više detalja nas tek očekuje. U svakom slučaju, cena za ovako nešto neće biti pristupačna…

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: