Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

F02 BMW 7 – automobil Betmenovog suparnika Reviewed by Momizat on . Ovaj luksuzni salonski automobil podeljenih strana, nije prvi model kompanije BMW na kome možemo videti točkove u različitim bojama na svakoj. Prošle godine nas Ovaj luksuzni salonski automobil podeljenih strana, nije prvi model kompanije BMW na kome možemo videti točkove u različitim bojama na svakoj. Prošle godine nas Rating: 0

F02 BMW 7 – automobil Betmenovog suparnika

Advertisement

Ovaj luksuzni salonski automobil podeljenih strana, nije prvi model kompanije BMW na kome možemo videti točkove u različitim bojama na svakoj.

F02 BMW 7 (1)

Prošle godine nas je oduševio M3 i privukao veliku pažnju svojim modifikovanim HRE točkovima, posebno kompletom RS102Ms sa jedne i RS101Ms sa druge strane. Ovoga puta gledamo u BMW model 750Li, smešten samouvereno na različite komplete točkova marke Forgiato.

Sa vozačeve strane se nalazi set mrežastih Fossettes felni koje nastoje da se uklope bolje sa automobilom nego crvene šuplje Copiato smeštene sa suvozačeve strane, i koje verovatno možete primetiti sa veoma velike udaljenosti. Broj krakova felni je isti sa svake strane, ali je njihov dizajn potpuno različit i na suvozačevoj strani je izloženo mnogo više mehanike.

F02 BMW 7 (2)

Što se samog automobila tiče, prethodna generacija F02, velikog međuosovinskog rastojanja, ostaje i dalje veoma cenjen model ljubiteljima BMW vozila. Ovaj 750Li dolazi sa V8 turbocharger bezinskim motorom kapaciteta 4,4 litre, koji pruža 408KS i 600 Nm obrtnog momenta u serijskoj formi.

F02 BMW 7 (3)

Na pravoj liniji ubrzava od 0 do 100 km/h za 5,3 sekunde i elektronski je limitiran na 250 km/h, ali da ne zaboravimo jednu jako važnu činjenicu, ovaj automobil je težak neverovatnih 2.055 kilograma.

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: