Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ferrari GTC4 Azzurra Reviewed by Momizat on . Da ste unuk legendarnog Fiatovog imena Gianni Agnelli (njegov deda Giovanni Agnelli je bio osnivač Fiata 1899.), onda bi kao Lapo Elkann mogli da si pruštite ek Da ste unuk legendarnog Fiatovog imena Gianni Agnelli (njegov deda Giovanni Agnelli je bio osnivač Fiata 1899.), onda bi kao Lapo Elkann mogli da si pruštite ek Rating: 0

Ferrari GTC4 Azzurra

Advertisement

Da ste unuk legendarnog Fiatovog imena Gianni Agnelli (njegov deda Giovanni Agnelli je bio osnivač Fiata 1899.), onda bi kao Lapo Elkann mogli da si pruštite ekskluzivnu firmu ‘Garage Italia‘ za izradu nečeg veoma posebnog kao što je super automobil pod imenom Ferrari GTC4 Azzurra.

Ferrari GTC4 Azzurra (1)

Ljubitelji Italije i fanovi Adriana Celentana znaju da ‘Azzurro‘ nije samo plavo, već plavo neba i mora. Imajući to u vidu tako je nastala konverzija četvorosedne verzije super automobila Ferrari GTC4 Lusso.

Ferrari GTC4 Azzurra (2)

 

Ferrari GTC4 Azzurra (3)

Samo prema zahtevu Lapo Elkanna pomešane su nove boje, pa su tako prednji branik i traka na haubi, krovu i poklopcu prtljažnika u svetlijoj plavoj boji ‘Azzurro Lapo‘, a ostatak karoserije je u tamno plavoj.

Ferrari GTC4 Azzurra (4)

Ferrari GTC4 Azzurra (5)

Unutrašnjost automobila Ferrari GTC4 Azzurra je cela u plavoj boji, bolje reći u nekoliko nijansi plave, što ostavlja pomalo prešareni utisak.

Izvor: Automania.hr

Komentari korisnika: