Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Lamborghini Espada Hot Rod by Danton Arts Kustoms Reviewed by Momizat on . Hot Rod napravljen od Lamborghinija? Može i to i evo ga! Osnova je bio model Lamborghini Espada, pravljen od 1968. do 1978. godine. Odgovoran za prepravku u hot Hot Rod napravljen od Lamborghinija? Može i to i evo ga! Osnova je bio model Lamborghini Espada, pravljen od 1968. do 1978. godine. Odgovoran za prepravku u hot Rating: 0

Lamborghini Espada Hot Rod by Danton Arts Kustoms

Advertisement

Hot Rod napravljen od Lamborghinija? Može i to i evo ga! Osnova je bio model Lamborghini Espada, pravljen od 1968. do 1978. godine. Odgovoran za prepravku u hot-rod vozilo je Danton Arts Kustoms . Inače Lamborghini je napravio svega 1217 automobila model Espada “Tipo 108″.

lambo-hotrod (1)

Mogli bi sada pisati o svim prepravkama ovdje, ali tu su fotografije pa je bolje da gledate fotke nego da čitate o nečem što sami možete da vidite. Felge su 19 i 20 inčne, a i potpisnik je Govad.

lambo-hotrod (2)

lambo-hotrod (3)

lambo-hotrod (4)

Obuvene su u pneumetike Michelin Pilot 4S (345 i 275 mm širine). Pogon je 3,9 litarski V12 od oko 330 KS najveće snage. Tu su i LED svjetla. Pa je novi kočioni sisten, i to original, dobijen iz Lamborghinija.

lambo-hotrod (5)

Prednji vjetrobran je podijeljen u tri dijela! Automobil je spušten, glavni elementi ovjesa su izmijenjeni.

Izvor: automotosvijet.com

Komentari korisnika: