Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Manhart Porsche 911 Turbo S Reviewed by Momizat on . U nemačkoj tjuning kompaniji Manhart, koja je širom sveta poznata po izuzetnim kreacijama na temu BMW automobila, pozabavili su se i jednim Porscheom. U Manhart U nemačkoj tjuning kompaniji Manhart, koja je širom sveta poznata po izuzetnim kreacijama na temu BMW automobila, pozabavili su se i jednim Porscheom. U Manhart Rating: 0

Manhart Porsche 911 Turbo S

Advertisement

U nemačkoj tjuning kompaniji Manhart, koja je širom sveta poznata po izuzetnim kreacijama na temu BMW automobila, pozabavili su se i jednim Porscheom.

manhart tr

U Manhartu su za osnovu tjuninga uzeli Porsche 911 Turbo S (iz odlazeće Serije 991.2), a s oznakom TR700 potencijalni kupci na kraju mogu da računaju na 713 konjskih snaga i 971 Nm obrtnog momenta koji na obe osovine isporučuje 3,8 litarski 6-cilindarski biturbo boxer motor.

manhart 911 11

Poređenja radi, motor u najsnažnijem drumskom fabričkom Porscheu 911 do sada (991.2 GT2 RS) razvija 700 konjskih snaga i 750 Nm obrtnog momenta, što je dovoljno za ubrzanje od 0 do 100 km/h za 2,8 sekundi i 340 km/h.

manhart 911 1

Auto je 30 mm niži u odnosu na standardni 911 Turbo, a sa ojačanim felnama Formula IV koje su “pozajmljene” u tjuning kompaniji TechArt, zadnjim spojlerom koji “potpisuje” Moshammer i prepoznatljivom crno-zlatnom kombinacijom boja na karoseriji koje asociraju na boje F1 Lotusa iz vremena saradnje s kompanijom John Player Special, superbrzi Manhart TR700 je u klubu automobila koji preferiraju kružne staze, ali se i dalje mogu registrovati i koristiti na javnim putevima.

Izvor: Klix.ba

Komentari korisnika: