Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Mansory Mercedes-AMG GT S sa novim bojama Reviewed by Momizat on . Mansory je proširio svoju ponudu kod modela Mercedes-AMG GT S, i to pre svega novim izborom boja eksterijera. Naime, Mansory Mercedes-AMG GT S predstavljen poče Mansory je proširio svoju ponudu kod modela Mercedes-AMG GT S, i to pre svega novim izborom boja eksterijera. Naime, Mansory Mercedes-AMG GT S predstavljen poče Rating: 0

Mansory Mercedes-AMG GT S sa novim bojama

Advertisement

Mansory je proširio svoju ponudu kod modela Mercedes-AMG GT S, i to pre svega novim izborom boja eksterijera.

Mansory Mercedes-AMG GT S (1)

Naime, Mansory Mercedes-AMG GT S predstavljen početkom marta na sajmu u Ženevi je bio sa mat gunmetal grey eksterijerom, a sada je dostupan i u mat red, mat white i bright orange bojama.

Mansory Mercedes-AMG GT S (2)

Mansory Mercedes-AMG GT S (3)

Automobil dolazi i sa Mansory aero body paketom (novi prednji spojler, zadnji difuzor, proširenja blatobrana…), novim točkovima od 21 inča (gume 245/35 i 305/25), sportskim izduvnim sistemom od nerđajućeg čelika, jačim kočnicama, modifikovanim ogibljenjem, kao i kožnim enterijerom (u enterijeru su i elementi od ugljeničnih vlakana i pedale od aluminijuma).

Mansory Mercedes-AMG GT S (4)

Mansory Mercedes-AMG GT S (5)

Mansory Mercedes-AMG GT S (6)

Naravno, i V8 motor je pojačan, što u praksi znači da raspolaže sa 730KS. Ubrzanje od 0 do 100 km/h traje 3,4 sekunde, a ovaj dvosed može do maksimalnih 330 km/h.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: