Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Mansory ‘sredio’ novi Rolls-Royce Phantom – ugradili sportske odbojnike i povećali snagu V12 motora na 610 KS! Reviewed by Momizat on . Rolls-Royce je poznat po proizvodnji najluksuznijih i najekskluzivnijih modela. Kupci pritom biraju najskuplje opcije poput posebne kože ili laka na karoseriji Rolls-Royce je poznat po proizvodnji najluksuznijih i najekskluzivnijih modela. Kupci pritom biraju najskuplje opcije poput posebne kože ili laka na karoseriji Rating: 0

Mansory ‘sredio’ novi Rolls-Royce Phantom – ugradili sportske odbojnike i povećali snagu V12 motora na 610 KS!

Advertisement

Rolls-Royce je poznat po proizvodnji najluksuznijih i najekskluzivnijih modela. Kupci pritom biraju najskuplje opcije poput posebne kože ili laka na karoseriji automobila, a moguće su i opcije individualizacije. Ipak, čini se kako nekima to nije dovoljno.

Rolls-Royce Phantom (1)

Tu u priču ulazi Mansory, tuning kuća poznata po nekim uspješnim, ali i nekim malo manje uspješnim projektima. U svakom slučaju, njihovi automobili često izazovu dvojne reakcije, a sigurni smo kako će slična stvar biti i s novim Rolls-Royceom Phantomom.

Rolls-Royce Phantom (2)

Njemački tuner odlučio je na osmu generaciju britanska ultraluksuzne krstarice ugraditi novi paket vanjštine koji uključuje sportske spojlere, odbojnike, dodatna LED svjetla i mnoštvo karbonskih elemenata. Mnogi će reći da su pretjerali, budući da Rolls-Royce modeli nisu predviđeni za takve stvari i na ovaj način gube profinjenost.

Rolls-Royce Phantom (3)

Rolls-Royce Phantom (4)

Rolls-Royce Phantom (5)

Rolls-Royce Phantom (6)

Automobil je spušten novim sportskim oprugama, a tu su i Mansory 22-inčni naplaci koji se nude u različitim oblicima. Pritom priča o iznimnoj udobnosti i vožnji “na čarobnom tepihu” koja je jedna od glavnih značajki Rollsa u potpunosti padaju u vodu…Za one koji misle da automobil i dalje nije dovoljno uočljiv, nude se posebne pogodnosti poput zamijene kroma zlatnim elementima, ili primjerice lakiranja karoserije u rozu boju!

Rolls-Royce Phantom (8)

A ako smatrate da serijskih 571 KS uz 900 Nm okretnog momenta nije dovoljno, Mansory nudi tuning motora na 610 KS uz 950 Nm okretnog momenta.

Rolls-Royce Phantom (7)

Rolls-Royce Phantom (9)

Cijene za ove “dorade” nisu poznate i dobivaju se na upit, no sigurni smo kako su paprene. Ipak, tko voli nek izvoli – sigurni smo kako će na ulicama Los Angelesa, Dubaija, Monaka i Londona ovi modeli biti česti gosti…

Izvor: jutarnji.hr

Komentari korisnika: