Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Mercedes-AMG C43 – enterijer u izdanju kompanije Carlex Design Reviewed by Momizat on . Za one koji smatraju da enterijer modela Mercedes-AMG C43 nije dovoljno ekstravagantan, tjuning kompanija koja se bavi dizajniranjem unutrašnjosti automobila, C Za one koji smatraju da enterijer modela Mercedes-AMG C43 nije dovoljno ekstravagantan, tjuning kompanija koja se bavi dizajniranjem unutrašnjosti automobila, C Rating: 0

Mercedes-AMG C43 – enterijer u izdanju kompanije Carlex Design

Advertisement

Za one koji smatraju da enterijer modela Mercedes-AMG C43 nije dovoljno ekstravagantan, tjuning kompanija koja se bavi dizajniranjem unutrašnjosti automobila, Carlex Design, je spremila nešto posebno.

Carlex Design (1)

Ova kompanija je zaista nadmašila sebe ovog puta, pa enterijer modela ovog AMG C43 modela sada umesto kože i plastičnih površina poseduje tamnu alkantru sa crvenim šavovima koji joj udaraju kontrast.

Carlex Design (2)

Carlex Design (3)

Ova tema se prenosi celim enterijerom automobila, na panelima vrata, centralnoj konzoli, kontrolnoj tabli, oko instrument table, na volanu, pa čak i na zadnjim sedištima gde je tjunerska kompanija ostavila i svoj logo.

Carlex Design (4)

Carlex Design (5)

Prema tome, enterijer ovog modela sada izgleda kao enterijer nekog hiper automobila, što on svakako nije.

Carlex Design (6)

Da napomenemo još da Mercedes-AMG C43 poseduje trolitarski V6 agregat sa turbo punjačem, koji proizvodi 362 konjske snage i 520 Nm obrtnog momenta, koje se svim točkovima šalju preko devetostepenog 9G-Tronic automatskog menjača.

Carlex Design (7)

Taj pogonski sklop mu omogućuje da od 0 do 100 km/h ubrzava 4,7 sekundi, i maksimalnu brzinu koja je elektronski ograničena na 250 km/h.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: