Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Mil-Spec Automotive otkrio luksuzni #002 off roader Reviewed by Momizat on . Za Mil-Spec Automotive (MSA) se brzo pročulo nakon što je firma napravila luskuzni SUV, baziran na Hummeru H1. MSA je skoro otkrio drugu verziju svoje unikatne Za Mil-Spec Automotive (MSA) se brzo pročulo nakon što je firma napravila luskuzni SUV, baziran na Hummeru H1. MSA je skoro otkrio drugu verziju svoje unikatne Rating: 0

Mil-Spec Automotive otkrio luksuzni #002 off roader

Advertisement

Za Mil-Spec Automotive (MSA) se brzo pročulo nakon što je firma napravila luskuzni SUV, baziran na Hummeru H1. MSA je skoro otkrio drugu verziju svoje unikatne vizije bazirane na Hummeru H1, pod oznakom #002 Launch Edition.

Mil-Spec Automotive (1)

Naravno, #002 prati stope #001 Launch Editiona, s tim da je najbitnija razlika to što #002 ima zakošeni mekani krov nad tovarnim prostorom.

Mil-Spec Automotive (2)

#002 Launch Edition takođe nosi opremu koju MSA nikada nije imao na umu da ponudi. S obzirom da je ovo unikatno vozilo, kupac je naglasio da bi želeo da #002 ima vazdušno ogibljenje, kao i sedišta sa vazdušnim oslanjanjem.

Mil-Spec Automotive (3)

Mil-Spec Automotive (4)

Vazdušno ogibljenje omogućava do sedam inča razlike u visini vozila, dok pneumatska sedišta daju komfor vozaču i putnicima. Sedišta koja imaju mogućnost grejanja i hlađenja su opremljena i masažerima.

Izvor: dmotion.rs

Komentari korisnika: