Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Mopar Jeep Wrangler Rubicon – terenac bez premca Reviewed by Momizat on . Kada je poslednja generacija Jeep Wrangler modela napustila fabriku, ona je već predstavljala veoma moćna terenska čudovišta... Međutim, brojni delovi razvijeni Kada je poslednja generacija Jeep Wrangler modela napustila fabriku, ona je već predstavljala veoma moćna terenska čudovišta... Međutim, brojni delovi razvijeni Rating: 0

Mopar Jeep Wrangler Rubicon – terenac bez premca

Advertisement

Kada je poslednja generacija Jeep Wrangler modela napustila fabriku, ona je već predstavljala veoma moćna terenska čudovišta…

Jeep Wrangler (1)

Međutim, brojni delovi razvijeni od strane kompanije Mopar čine da neverovatni džip postane još bolji prilikom upravljanja na komplikovanim terenima. Kako je nova Wrangler verzija ravijena, Mopar je potrošio više od 100.000 radnih sati kreirajući katalog od preko 200 novih delova i aksesoara za automobil, pružajući vlasnicima beskrajne mogućnosti personalizovanja. Kako bi promovisali svoju seriju delova i kreacija, Mopar je predstavio neverovatan klip sa svojim Wrangler Rubicon modelom na neverovatnim preprekama i sa brojnim specijalnim opcijama.

Jeep Wrangler (2)

Najznačajnija promena kreirana na ovom Wrangler modelu jeste uklapanje svih dvoinčnih segmenata opreme za vešanje iz Jeep Performance Parts paketa koji su povećali razmak između šasije i tla. Terenska vozila takođe su opremljena kompletom specijalnih beadlock točkova i ogromnim gumama od 35 inča, što dodatno osigurava da se automobili kompanije Mopar izbore sa svim što im se nađe na putu.

Jeep Wrangler (4)

Pored toga, Wrangler sada poseduje potpuno nove dodatke na prednjem braniku i uključuje redizajniranu prednju masku, zajedno sa sedmoinčnim farovima iz Jeep Performance Parts paketa, koji isporučuju preko 8.000 lumena, što je dovoljno za najmračnije noći.

Jeep Wrangler (3)

Wrangler takođe poseduje ono što Mopar naziva “bikini vrhom”, koji je zapravo tanka mrežasta površina za prekrivanje prostora nastalog nakon otklanjanja krova, tako da korisnici mogu uživati u ovim modifikovanim automobilima, bez brige da bi mogli izgoreti na suncu. Sve u svemu, ove modifikacije čine da model Wrangler postane još privlačniji terenac, toliko ekstreman da jednostavno želite da skočite za volan i odete u neke udaljene planinske predele.

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: