Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Nabildovani AUDI RS5 Coupe Reviewed by Momizat on . Nezadovoljan čak i vrhunskom verzijom opsega modela Audi A5 Coupe serije, vlasnik ovog RS5 se obratio kompaniji Fostla za nekoliko specijalnih dodataka. ECU tju Nezadovoljan čak i vrhunskom verzijom opsega modela Audi A5 Coupe serije, vlasnik ovog RS5 se obratio kompaniji Fostla za nekoliko specijalnih dodataka. ECU tju Rating: 0

Nabildovani AUDI RS5 Coupe

Advertisement

Nezadovoljan čak i vrhunskom verzijom opsega modela Audi A5 Coupe serije, vlasnik ovog RS5 se obratio kompaniji Fostla za nekoliko specijalnih dodataka.

autoexclusive-automobili-audi-RS5 (3)

ECU tjuniranje, koje je izvršio brend PP-Performance, pruža V8 motoru sa unutrašnjim sagorevanjem dodatnih 31 ks, što je dovoljno za konačnih 481 ks i 628 Nm obrtnog momenta.

autoexclusive-automobili-audi-RS5 (9)

Tjuning kuća je tražila 3.868 € za ovu operaciju, ali u slučaju da vlasnici mogu da plate dodatnih 7.900 €, Fostla će vrlo rado dodati i srvenu hormiranu vinilnu foliju, sa crnim i sjajnim akcentima boja.

autoexclusive-automobili-audi-RS5 99

Kao dodatak novom izgledu dolaze zasenčeni farovi i štop svetla, komplet sjajno crnih, ojačanih felni, jednim delom prekrivenih mat crvenim hrom vinilom, identičnog tona kao i na ostatku automobila.

autoexclusive-automobili-audi-RS5 (5)

Ova poboljšanja bi za sada trebalo da budu sasvim dovoljna vlasniku ovog Audi RS5 Coupe modela, sve dok nova generacija ne stupi na tržište. Kada već govorimo o njoj, moramo napomenuti da će biti predstavljena sledeće godine sa trolitarskim V6 motorom, matiranom na oko 500 ks i namenom da zameni trenutni V8 agregat.

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: