Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Novi BMW X4 M40i sa M Performance i AC Schnitzer dijelovima! Reviewed by Momizat on . BMW se postarao da druga generacija modela X4 u svakom pogledu bude bolja od svog prethodnika. Naime, novi X4 je prostraniji a ipak za oko 50 kilograma lakši od BMW se postarao da druga generacija modela X4 u svakom pogledu bude bolja od svog prethodnika. Naime, novi X4 je prostraniji a ipak za oko 50 kilograma lakši od Rating: 0

Novi BMW X4 M40i sa M Performance i AC Schnitzer dijelovima!

Advertisement

BMW se postarao da druga generacija modela X4 u svakom pogledu bude bolja od svog prethodnika.

BMW X4 M40i (6)

Naime, novi X4 je prostraniji a ipak za oko 50 kilograma lakši od svog prethodnika, njegov enterijer je redizajniran, opremljen je modernijom tehnologijom i ima agresivniji izgled uopšte, kog naglašavaju maska (rešetka) hladnjaka i farovi sa 3D agresivnim dizajnom.

BMW X4 M40i (7)

Naravno, klijenti ovog modela ne moraju da se zadovolje “samo” time. Uzmimo na primer model X4 M40i sa fotografija iznad teksta, koji je izložen u jednom salonu u Abu Dabiju.

BMW X4 M40i (1)

Ovaj model je opremljen M Performance poklopcima retrovizora izrađenim od ugljenikovih vlakana i spojlerima čiji je konstruktor kompanija AC Schnitzer.

BMW X4 M40i (5)

S obzirom da je reč o modelu M40i, izreka “samo je za pokazivanje” ne važi. Ispod njegove haube krije se redni šestocilindarski agregat radne zapremine tri liara koji razvija 355 konjskih snaga i 500 Nm obrtnog momenta. To mu omogućava da od 0 do 100 km/h ubrzava za samo 4,8 sekundi, a opremljen je i M Sport vešanjem i M Sport kočnicama, između ostalog.

BMW X4 M40i (2)

Što se enterijera tiče, on je ostao u fabričkom izdanju. U kabini dominiraju crvena kožna sedišta i komponente na centralnoj konzoli i panelima vrata izrađeni od ugljenikovih vlakana.

Da li vam se dopada ovaj BMW X4?

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: