Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

ODRADIO POSAO UMJESTO BMW-a: Ovaj vlasnik je svoj karavanski 328i pretvorio u najpraktičniji M3 na tržištu! Reviewed by Momizat on . BMW M3 u karavanskom izdanju bio bi idealna obiteljska jurilica, no nažalost bavarski proizvođač nudi samo limuzinsku verziju. Ipak, vlasnik ovog karavanskog mo BMW M3 u karavanskom izdanju bio bi idealna obiteljska jurilica, no nažalost bavarski proizvođač nudi samo limuzinsku verziju. Ipak, vlasnik ovog karavanskog mo Rating: 0

ODRADIO POSAO UMJESTO BMW-a: Ovaj vlasnik je svoj karavanski 328i pretvorio u najpraktičniji M3 na tržištu!

Advertisement

BMW M3 u karavanskom izdanju bio bi idealna obiteljska jurilica, no nažalost bavarski proizvođač nudi samo limuzinsku verziju. Ipak, vlasnik ovog karavanskog modela 238i iz 2009. godine odlučio je serijski motor zamijeniti 4,0-litrenim V8 motorom iz modela E92 M3!

BMW-M3-Wagon-For-Sale-2

Spomenuti motor impresivan je već i u svom serijskom izdanju, no vlasnik je odlučio ugraditi supercharger, pa motor sada broji 625 KS! Poboljšano je i hlađenje kao i kočioni sustav, a za vrhunski zvuk ugrađen je Akrapovičev ispušni sustav od titana. Dorade nisu stale ispod karoserije, već je odrađen i vizualni tuning.

BMW-M3-Wagon-For-Sale-3

Tako su ugrađeni novi odbojnici, retrovizori su preuzeti s modela M3. Poklopac motora i stražnji branik također je preuzet s modela M3. Boja koju vidite sa slika spada u jednu od tvorničkih boja Porschea.

BMW-M3-Wagon-For-Sale-7

Osim lakiranja, automobil je za dodatnu atraktivnost i bolje držanje spušten pomoću KW gevindi, a postavljen je na nove 18-inčne Volk naplatke uparene s Toyo R888 gumama. Vlasnik je stvarno pazio na sve detalje, pa su tako i u unutrašnjosti ugrađeni instrumenti iz najsnažnije verzije.

BMW-M3-Wagon-For-Sale-8

BMW-M3-Wagon-For-Sale-30

Ovaj “M3 karavan” svestrani je automobil koji spaja praktičnost i vrhunske performanse, a sigurni smo kako vlasnici superautomobila ostaju u šoku kada shvate za što je ovaj karavan sposoban.

BMW-M3-Wagon-For-Sale-35

Automobil se trenutno prodaje na američkom oglasniku “Bring a Trailer” gdje potencijalni kupci mogu ponuditi iznose koje su spremni keširati. Zasad pobjednička ponuda iznosi 40 tisuća dolara, a do kraja ove aukcije u trenutku pisanja teksta ostalo je još 8 sati…

Izvor: jutarnji.hr

Komentari korisnika: