Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Startech Bentley Bentayga Reviewed by Momizat on . Nemački tjuner Startech je do sada više puta modifikovao Bentley Bentaygu, pa još jedna takva kreacija više ne izaziva iznenađenje. Sem paketa za pojačanje 6,0 Nemački tjuner Startech je do sada više puta modifikovao Bentley Bentaygu, pa još jedna takva kreacija više ne izaziva iznenađenje. Sem paketa za pojačanje 6,0 Rating: 0

Startech Bentley Bentayga

Advertisement

Nemački tjuner Startech je do sada više puta modifikovao Bentley Bentaygu, pa još jedna takva kreacija više ne izaziva iznenađenje.

Startech Bentley Bentayga (1)

Sem paketa za pojačanje 6,0 litarskog W12 motora (sa fabričkih 608KS i 900 Nm na 710KS i 1070 Nm obrtnog momenta), u Startech ponudi za Bentaygu su i aero body kit (prednji spojler, set pragova, zadnji difuzor, spojler na prtljažniku…), sportski izduvni sistem, Monostar S alu točkovi (do 23 inča), modifikacija oslanjanja i elementi za doterivanje unutrašnjosti (koža, detalji od ugljeničnih vlakana…).

Startech Bentley Bentayga (2)

Automobil od 0 do 100 km/h stiže za 3,9 sekunde i može do maksimalnih 310 km/h (el. ograničeno zbog zaštite guma).

Takođe, u ponudi je i dvobojna spoljašnjost, pri čemu je gornji deo vozila u Shadow Gold boji (krov, C stubovi, hauba, okvir prednje maske), a u istoj boji su i točkovi.

Startech Bentley Bentayga (3)

Na kraju, ovi opcioni elementi će vlasnika Bentayge koštati 51.110 evra.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: