Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

12 bolida i preko 6000 KS u utrci godine (VIDEO) Reviewed by Momizat on . MOTOR Trend je i ove godine organizirao utrku ubrzanja u kojoj gostuju najatraktivniji noviteti godine. Kažu da je bio prisutan Mazda MX-5 Club,a razlog zašto n MOTOR Trend je i ove godine organizirao utrku ubrzanja u kojoj gostuju najatraktivniji noviteti godine. Kažu da je bio prisutan Mazda MX-5 Club,a razlog zašto n Rating: 0

12 bolida i preko 6000 KS u utrci godine (VIDEO)

Advertisement

MOTOR Trend je i ove godine organizirao utrku ubrzanja u kojoj gostuju najatraktivniji noviteti godine.

Kažu da je bio prisutan Mazda MX-5 Club,a razlog zašto nisu sudjelovali je više no očit. Ono što je također zanimljivo je da je u odabrano društvo stigao i jedan SUV model. Ne, nije Lamborghini Urus niti Porsche Cayenne, već je to Alfa Romeo.

Mjesto radnje je opet Vandenburg i tamošnja zračna baza, a redom nastupaju sljedeći bolidi: McLaren 720S, Porsche 911 GT2 RS, Dodge Challenger RT Scat Pack, Honda Civic Type R, Lamborghini Huracán Performante, BMW M5, Ford Mustang GT Performance Pack Level 2, Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, Kia Stinger GT, Audi TT RS, Chevrolet Corvette ZR1 i Aston Martin Vantage.

Sasvim je jasno da se pobjednik traži između McLarena, Lamborghinija i Porschea. Može li im se pridružiti Corvette, najsnažniji model u utrci, ili možda novi BMW M5, pogledajte u nastavku.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: