Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio protiv modela BMW M4 CS (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Do sada smo se nagledali tona materijala u kojima se najviše pozicionirani model iz game modela Giulia takmiči sa bavarskim predstavnikom u klasi, perofmantnim Do sada smo se nagledali tona materijala u kojima se najviše pozicionirani model iz game modela Giulia takmiči sa bavarskim predstavnikom u klasi, perofmantnim Rating: 0

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio protiv modela BMW M4 CS (VIDEO)

Advertisement

Do sada smo se nagledali tona materijala u kojima se najviše pozicionirani model iz game modela Giulia takmiči sa bavarskim predstavnikom u klasi, perofmantnim BMW M3.

Ogromno interesovanje publike za ovaj dvoboj je potpuno logično i očekivano. BMW M3 je dugogodišnji lider, dok je Giulia pridošlica u segmentu.

Nažalost po ljubitelje bavarske marke, Giulia Quadrifoglio je u skoro svakom poređenju karakteristika vozne dinamike izašla kao pobednik. Međutim, sada boje BMW-a brani unapređena verzija CS, doduše u kupe izdanju. Da li su poboljšanja koja su sprovedena na bavarskom kupeu dovoljna da sa trona skinu najmoćniju Giuliju?

Pogledajte video klip.

Izvor: autorepublika.com

Komentari korisnika: