Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Amerikanci testirali STARU LADU: Komentari su urnebesni! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Dvojica Amerikanaca iz Los Angelesa testirala su ruski automobil Lada. Njihova video-snimka je u samo nekoliko tjedana postala prava senzacija s obje strane oce Dvojica Amerikanaca iz Los Angelesa testirala su ruski automobil Lada. Njihova video-snimka je u samo nekoliko tjedana postala prava senzacija s obje strane oce Rating: 0

Amerikanci testirali STARU LADU: Komentari su urnebesni! (VIDEO)

Advertisement

Dvojica Amerikanaca iz Los Angelesa testirala su ruski automobil Lada. Njihova video-snimka je u samo nekoliko tjedana postala prava senzacija s obje strane oceana.

Na prijedlog ruskog blogera Pavla Suslova Amerikanci Paul Houston i JT su odlučili provozati model VAZ-2106 marke Lada. “Što je ovo uopće?” – bila je prva reakcija Paula Houstona kada je ugledao stari model automobila. Nakon detaljnijeg promatranja izjavio je da zbog dvostrukih svjetala automobil nalikuje na BMW, ali je promijenio mišljenje čim je sjeo za volan. “Pa ovdje nema ničega”, iznenadio se Paul, a starinski volan ga je podsjetio na špagete.

JT-ju su se svidjela udobna sjedala i mjenjač koji se nalazi odmah pored volana, ali ga je začudilo to što nema držača za čaše. “Paul, jesu li oni pili ranije”, ironično je pitao prijatelja.

Vožnja je bila vesela, ali je Houston primijetio da se u ovakvom automobilu vozač ne može opustiti, jer mora paziti na papučicu kvačila i kočnice. “Ali čim osjetiš automobil, sve staje na svoje mjesto”, dodao je Paul.

Amerikanci su zaključili da je automobil “jednostavan” ali istovremeno i “kompliciran”. Iako u Ladi nema klima uređaja, vožnja po vrelom danu bila je vrlo zabavna. “Sviđa mi se što nas svi promatraju”, osmjehnuo se Paul Houston, držeći “špageti volan”.

Izvor: net.hr

Komentari korisnika: