Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Audi RS6 s preko 1000 KS je besmislica koju svi žele (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Ultrabrzi karavani nisu više toliko tržišno zanimljivi, i to usprkos činjenici da mogu ponuditi puno, čak i više no što se mnogi usude zamisliti, a kamoli vozit Ultrabrzi karavani nisu više toliko tržišno zanimljivi, i to usprkos činjenici da mogu ponuditi puno, čak i više no što se mnogi usude zamisliti, a kamoli vozit Rating: 0

Audi RS6 s preko 1000 KS je besmislica koju svi žele (VIDEO)

Advertisement

Ultrabrzi karavani nisu više toliko tržišno zanimljivi, i to usprkos činjenici da mogu ponuditi puno, čak i više no što se mnogi usude zamisliti, a kamoli voziti.

Nakon što je Volvo raskrstio s takvim kombinacijama za dušu, jedna od rijetkih opcija je Audi i njegov RS6. U iščekivanju nove generacije može poslužiti i C7 sa 4.0 V8 twin-turbo strojčinom od 560 KS i 700 Nm. I takva zvijer uhvati 100 km/h za fascinantnih 4,5 sekundi i bez većih problema stiže do 250 km/h.

A sada zamislite doslovno dvostruko više. Konkretno, 1012 KS i 1107 Nm koliko daje tunirana izvedbu koju je isprobao AutoTopNL. Naravno, nisu iskušali dinamiku u zavojima, nego su odlučili samo stisnuti gas. Lakoća kojom karavan stiže do 328 km/h je upravo nestvarna.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: