Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Auto je trebalo ukloniti, auto, ne krov! Šeprtlja paukom nesretniku gadno oštetio vozilo (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Djelatnik moskovske službe zadužene za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila upravo je zaslužio svojih pet minuta internetske slave. Naime, nekom nepoznatom n Djelatnik moskovske službe zadužene za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila upravo je zaslužio svojih pet minuta internetske slave. Naime, nekom nepoznatom n Rating: 0

Auto je trebalo ukloniti, auto, ne krov! Šeprtlja paukom nesretniku gadno oštetio vozilo (VIDEO)

Advertisement

Djelatnik moskovske službe zadužene za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila upravo je zaslužio svojih pet minuta internetske slave. Naime, nekom nepoznatom nesretniku je smrskao krov automobila do čega ne bi došlo da je makar krajičkom oka pratio što čini s dizalicom.

Srećom po vlasnika automobila, incident je zabilježen mobitelom, pa neće biti problem dokazati tko je i kako oštetio vozilo.
Novac će mu, tako barem navodi portal Avtoradio, isplatiti osiguravajuća tvrtka koja surađuje sa službom za premještanje vozila, ali neko će se vrijeme morati snalaziti gradskim prijevozom. Znate već i sami kako to ide, potrajat će dok se riješi papirologija.

Izvor: dnevnik.hr

Komentari korisnika: