Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Auto ukraden 1979. nađen u močvari – u solidnom stanju (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Plavi Pežo 104, ukraden u Francuskoj, vraćen je vlasniku posle 38 godina. Francuska policija ga je pronašla i izvukla iz močvare, a automobil je u zapanjujuće d Plavi Pežo 104, ukraden u Francuskoj, vraćen je vlasniku posle 38 godina. Francuska policija ga je pronašla i izvukla iz močvare, a automobil je u zapanjujuće d Rating: 0

Auto ukraden 1979. nađen u močvari – u solidnom stanju (VIDEO)

Advertisement

Plavi Pežo 104, ukraden u Francuskoj, vraćen je vlasniku posle 38 godina. Francuska policija ga je pronašla i izvukla iz močvare, a automobil je u zapanjujuće dobrom stanju, osim što je pun rakova.

Francuska policija je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila da je automobil pronađen u močvari, 160 kilometara istočno od Pariza. Nakon što je policija proverila da nema tela u vozilu, zaboravljeni auto je izvučen na suvo.

“I dalje izgleda isto, i dalje je plave boje i ima hroma na braniku. Zadivljujuće”, rekao je Frenk Menard, mehaničar koji ga je preterao u svoju garažu, prenosi FOX news. Dodao je i da je automobil odlično očuvan, imajući u vidu koliko je vremena proveo u vodi.

“Sedišta bež boje su u sjajnom stanju”, naveo je.

Iz policije su rekli da je auto ukraden još 1979. godine, pa im je bilo potrebno vremena da pronađu vlasnika.

Vlasnica je bila u šoku kada su je pozvali policajci da je obaveste o pronađenom automobilu, a očekuje se da, barem zbog nostalgije, poseti garažu i vidi automobil.

“Bila je iznenađena što smo je kontaktirali zato što je čak i ona zaboravila na automobil. Bila je dirnuta činjenicom da smo se potrudili da je pronađemo i obavestimo“, rečeno je iz policije.

Mehaničar Menard sumnja da će Pežo biti u voznom stanju, jer je motor zarđao, ali je napomenuo da je rakove izvukao iz vozila i vratio ih u vodu.

Izvor: N1 info

Komentari korisnika: