Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Balet na snijegu i ledu Porsche 911 modela sa superpunjenjem i 420 konja (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Postoji nešto magično vezano za predivnu liniju 911 i sve njene modele... Međutim, ukoliko niste veliki obožavalac ikoničnog Porsche modela, definitivno ćete to Postoji nešto magično vezano za predivnu liniju 911 i sve njene modele... Međutim, ukoliko niste veliki obožavalac ikoničnog Porsche modela, definitivno ćete to Rating: 0

Balet na snijegu i ledu Porsche 911 modela sa superpunjenjem i 420 konja (VIDEO)

Advertisement

Postoji nešto magično vezano za predivnu liniju 911 i sve njene modele…

Međutim, ukoliko niste veliki obožavalac ikoničnog Porsche modela, definitivno ćete to postati nakon gledanja ovog videa.

Honingans je vozio 964 generaciju 911 modela preko zamrznutog jezera, a vozilo kreirano od strane Kelly-Moss Road and Race kuće, predstavlja pravu zver od mašine. 911 automobili sa vazdušnim hlađenjem možda jesu specijalni, ali ovaj primerak zaista podiže standarde čitave linije.

964 je dobio obilje promena kako bi bio u mogućnosti da postane off-road automobil, ali najprominentnija modifikacija svakako jeste njegov motor. Standardni 964 modeli dolaze sa šestocilindrašima zapremine 3,6 litara, koji stvara 247 ks i 228 Nm obrtnog momenta. Ova jedinica je kasnije zamenjena 3,8 litarskom koja je bila dobra za 430 ks.

Pored modifikovanog motora, ovaj reli 911 dobio je jače opruge, Hella LED farove, gume za sve terene, blatobrane, Brembo i Stoptech kočnice, između ostalog. Rezultat može sa lakoćom preći na bilo koji teren i iznedriti veliki osmeh na lice svog vozača.

Video koji možete videti ispod teksta pomalo je dugačak, a sve dobre stvari počinju od šestog minuta, ali ćete svakako poželeti dobar par slušalica i nešto jači zvuk, jer samo nekoliko automobila zvuči toliko dobro kao ovaj.

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: