Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

BLJUJE VATRU POPUT ZMAJA: Tjunirani Nissan GT-R želi da zapali svijet (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Bljuvanje vatre iz auspuha predstavlja pravi šlag na torti svakog modifikovanog superautomobila, kao što je ovaj Nissan GT-R modifikovan dodatno od strane kompa Bljuvanje vatre iz auspuha predstavlja pravi šlag na torti svakog modifikovanog superautomobila, kao što je ovaj Nissan GT-R modifikovan dodatno od strane kompa Rating: 0

BLJUJE VATRU POPUT ZMAJA: Tjunirani Nissan GT-R želi da zapali svijet (VIDEO)

Advertisement

Bljuvanje vatre iz auspuha predstavlja pravi šlag na torti svakog modifikovanog superautomobila, kao što je ovaj Nissan GT-R modifikovan dodatno od strane kompanije Alpha…

Ovo ne samo da je visokokompetetivna pravolinijska zver, već je takođe veoma bučna zahvaljujući specijalno dizajniranom Armytrix izduvnom sistemu. Kao što neki od nas već znaju, ljudi iz brenda Armytrix poseduju izvrsno znanje kada se radi o stvaranju atuomobila koji zvuče kao ratna zona.

Sa ovim na umu, GT-R koji vidimo na snimku nije običan bacač plamena, već takođe poseduje sve moguće tjuning komponente u kojima je moguće uživati prilikom promena brzina.

Sveukupno, ovo je verovatno najglasniji automobil koji smo videli u poslednje vreme i može biti smešten u isti opseg sa Lexus RC F ili Ferrari F12 modelima od kojih su oba opremljena identičnim izduvnim sistemima sa aktivnom kontrolom ventila ovog brenda.

Što se tiče dva plamena nastavka iza iduvnih grana, oni izgledaju podjednako spektakularno i zastrašujuće. Zapravo, ovo je verovatno jedan od najljućih GT-R automobila koji bljuju vatru ikada snimljenih.

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: