Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

BMW E30 sa 725 KS izaziva LAMBORGHINI AVENTADOR na 400 metara (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Vrednost E30 3 serije bavarskog brenda, drastično je porasla poslednjih godina, dok dobri primerci kao što su retki 320i i M3, često menjaju ruke po dvocifrenim Vrednost E30 3 serije bavarskog brenda, drastično je porasla poslednjih godina, dok dobri primerci kao što su retki 320i i M3, često menjaju ruke po dvocifrenim Rating: 0

BMW E30 sa 725 KS izaziva LAMBORGHINI AVENTADOR na 400 metara (VIDEO)

Advertisement

Vrednost E30 3 serije bavarskog brenda, drastično je porasla poslednjih godina, dok dobri primerci kao što su retki 320i i M3, često menjaju ruke po dvocifrenim ili trocifrenim sumama…

Pored toga, nekoliko hiljada evra može vam obezbediti E30 bez rđe, što može postati savršen vikend projekat. Uprkos svemu, na drugom delu spektruma, nalaze se i oni ljudi koji su spremni da plate veliki novac, kako bi učinili svoje stare bembare što moćnijim. Neki od njih dostižu performanse superautomobila, menjanjem originalnih motora nešto moćnijim jedinicama.

Sada, šta raditi sa kompletiranim modelom BMW 3-Series E30 automobila, koji poseduje dosta više snage od modernog M3? Ogovor je potpuno jasan, postaviti ga na crtu nekim od najmoćnijih modela na svetu, naravno izazivajući ih na 800 metara u trkama ubrzanja.

E30 koji možemo videti u ovom videu, svoj život je započeo kao 325i, i dok ne postoje nikakvi detalji o tome koji mu se motor nalazi ispod haube, znamo zasigurno da poseduje 725 ks na raspolaganju, što je nešto više od njegovog suparnika, Lamborghini Aventador modela, koji poseduje 690 ks.

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: