Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

BMW M5 je prava stvar, ali u formi legendarne kamatarke (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Vrijeme je za povratak u prošlost i vremena kada elektrifikacija u automobilu nije smetala užitku u vožnji. A nema boljeg primjera pravog vozačkog automobila ko Vrijeme je za povratak u prošlost i vremena kada elektrifikacija u automobilu nije smetala užitku u vožnji. A nema boljeg primjera pravog vozačkog automobila ko Rating: 0

BMW M5 je prava stvar, ali u formi legendarne kamatarke (VIDEO)

Advertisement

Vrijeme je za povratak u prošlost i vremena kada elektrifikacija u automobilu nije smetala užitku u vožnji.

A nema boljeg primjera pravog vozačkog automobila koji očarava voznim osobinama, snagom, ali i izuzetnom finalnom izradom, od BMW-a E34, i to u najatraktivnijem M5 izdanju. Upravo je nevjerojatno s kojom pažnjom su dizajneri tada mislili na ergonomiju, a pritom se znao bonton i da se vozačko sučelje ne smije kontaminirati gumbićima i sličnim detaljima koji odvlače pažnju.

Na M5, kao i na većini automobila iz početka 1990-ih, na volanu je jedina stvar koja se može pritisnuti sirena, a elektrifikacija se svodi samo na područja koja olakšavaju postizanje optimalne pozicije vozača, dakle sjedala i volan. Straga pak bočne roletice, pepeljara i stražnja električno upravljana roleta vraćaju u vremena kada duhanski dim nije bio javno proglašen glavnim neprijateljem svjetske populacije.

Savršen motor s 315 KS upotpunio bi dojam o ovom automobilu izvanredne kvalitete, kad bismo ga imali prilike isprobati. Uglavnom, britanski Carwow je uspio provozati upravo takav BMW, a ovo su njihovi dojmovi.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: