Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

BMW Serije 1 pripremljen za drift ima 530 KS (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Dobro je poznata činjenica da svaki automobil s potentnim motorom, stražnjim pogonom i zatvaračem stražnjeg diferencijala može postati dobar bolid za drift, pa Dobro je poznata činjenica da svaki automobil s potentnim motorom, stražnjim pogonom i zatvaračem stražnjeg diferencijala može postati dobar bolid za drift, pa Rating: 0

BMW Serije 1 pripremljen za drift ima 530 KS (VIDEO)

Advertisement

Dobro je poznata činjenica da svaki automobil s potentnim motorom, stražnjim pogonom i zatvaračem stražnjeg diferencijala može postati dobar bolid za drift, pa nije čudo da BMW prednjači na natjecanjima.

Da odmah razjasnimo, ovaj BMW Serije 1 sa standardnim ne može uopće stati u istu rečenicu. Primjerice, kompletan prednji kraj zapravo je donirao BMW M3 E92.

No, BMW M3 E92 nije donirao motor. Ovaj BMW Serije 1 pod haubu je smjestio motor LS3 V8 kojeg proizvodi General Motors, a ovom je prilikom dodatno tuniran pa ispaljuje čak 530 KS.

Za potpun doživljaj na natjecanjima zadužen j potpuno otvoren ispušni sustav koji zvuči kao sam vrag. S kakvom lakoćom stražnje gume pretvara u dim, provjerite u videu.

Izvor: autopress.hr

Komentari korisnika: