Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

BMW u novoj reklami izaziva Mercedes (VIDEO) Reviewed by Momizat on . BMW je u novoj reklami za SUV model X2 odlučio malo izazvati Mercedes. Većina će se složiti da reklame za automobile nisu baš najzanimljivije, a nerijetko se za BMW je u novoj reklami za SUV model X2 odlučio malo izazvati Mercedes. Većina će se složiti da reklame za automobile nisu baš najzanimljivije, a nerijetko se za Rating: 0

BMW u novoj reklami izaziva Mercedes (VIDEO)

Advertisement

BMW je u novoj reklami za SUV model X2 odlučio malo izazvati Mercedes.

Većina će se složiti da reklame za automobile nisu baš najzanimljivije, a nerijetko se zasnivaju na receptu po kojem (pre)opremljeni model sa zatamnjenim staklima i sveprisutnim LED-icama grabi mračnim avenijama velegrada.

Nešto drugačiju reklamu BMW nam nudi za novi X2. Objavljena je na društvenim mrežama, a svojim sadržajem je izazvala odobravanje brojnih poklonika, ali i onih kojima automobili nisu na vrhu životnih prioriteta.

Video prikazuje dolazak zlatnog BMWa X2 pred Mercedesov salon gdje prodavač pregledava tri Mercedesova crossovera. Iz BMW-a se čuje glazba i stihovi “Znam zašto poludiš kad me vidiš”. Otvara se prozor i ruka ispušta mikrofon, a BMW odlazi uz riječi “Želiš biti ja. Oni me vole”.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: