Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

ČUDOM PREŽIVJELA: Pogledajte stravičan udes Sophie Florsch! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Na trci Formule 3, koja je održana na stazi u Macau – Guia, nemačka trkačica Sophia Florsch doživela je stravičan udes u kojem je zadobila teške povrede kičme. Na trci Formule 3, koja je održana na stazi u Macau – Guia, nemačka trkačica Sophia Florsch doživela je stravičan udes u kojem je zadobila teške povrede kičme. Rating: 0

ČUDOM PREŽIVJELA: Pogledajte stravičan udes Sophie Florsch! (VIDEO)

Advertisement

Na trci Formule 3, koja je održana na stazi u Macau – Guia, nemačka trkačica Sophia Florsch doživela je stravičan udes u kojem je zadobila teške povrede kičme.

Iako nije toliko popularna i gledana kao neke druge trkačke serije, Formula 3 i dalje ima veliki broj fanova, naročito kada se trke odvijaju na gradskim ulicama, kao što je Macau Grand Prix. Upravo na toj trci, tokom vikenda, došlo je do velikog udesa u kojem je teško povređena nemačka vozačica Sophia Florsch.

Nakon restarta, na dugačkom Mandarin pravcu, Sophia je izgubila kontrolu nad bolidom, odletela preko zaštitne ograde i velikom brzinom udarila u mali hangar ispred hotela, sa spoljašnje strane krivine Lisboa.

Na svu sreću, Sophia je preživela ovaj jezivi udes, ali je došlo do lomova kičmenih pršljenova, te su zakazane dalje operacije kako bi se povrede što brže i uspešnije sanirale. Pored nje, lakše povrede zadobio je još jedan vozač, jedan sudija pokraj staze i dva fotografa.

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: