Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Da li je ovo najbrži automobil u auto školi na svijetu? (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Da li se sećate, u kojem ste automobilu polagali vozački ispit? U srpskim auto školama nekada su preovladavali automobili domaće proizvodnje, a poslednjih godin Da li se sećate, u kojem ste automobilu polagali vozački ispit? U srpskim auto školama nekada su preovladavali automobili domaće proizvodnje, a poslednjih godin Rating: 0

Da li je ovo najbrži automobil u auto školi na svijetu? (VIDEO)

Advertisement

Da li se sećate, u kojem ste automobilu polagali vozački ispit? U srpskim auto školama nekada su preovladavali automobili domaće proizvodnje, a poslednjih godinama dominiraju mali hatch-back modeli…

Najnoviji primer dolazi nam iz Velike Britanije i veoma je ekstreman. Zainteresovani za vozačku obudu mogu steći iskustvo vožnje u supersportskom modelu Lamborghini Aventador, kojeg pokreće 6,5-litarski V12 motor maksimalne snage 690 KS.

Ovo je verovatno najmoćniji automobil u auto školi na svetu. Lamborghini Aventador oranž boje opremljen je specijalnom folijom, kao i detaljima na krovu koji su karakteristični za automobile u auto školama.

Možemo samo zamisliti, kako kombinacija automobila sa motorom snage od skoro 700 KS i neiskusnog vozača, utiče na iznos osiguranja ili nerve instruktora, koji definitivno mora imati “gvozdene živce”.

Izvor: automagazin.rs

Komentari korisnika: